E-Flight Open dag

Kom alles te weten over hoe je elektrisch je vliegbrevet haalt! 

Vrijdag 7 april

11:00 - 15:00 
E-Flight Academy
De Zanden 167
Teuge

Meld je nu aan:

Kom je langs?

Zit je te denken aan één proefles? PPL of E-Conversie? Wil je weten wat ons assessment inhoudt? Hoe zit het met theorie? Wat kost het halen van een vliegbrevet?Je kan het allemaal aan vragen tijdens onze open dag in onze hangaar in Teuge bij E-Flight Academy! 

Wij hebben er zin in!

Stel vragen aan Head of Training Evert-Jan Feld 

Boek een verkorte elektrische vliegles voor €185

Maak een gratis proefvlucht in onze
E-Flight Simulator

 

 

 

Gratis Simulator Proefvlucht

Alleen tijdens deze open dag: Vlieg gratis virtueel in onze gloednieuwe E-Flight Simulator! Je zit in de cockpit van een echte Pipistrel Velis Electro die op een motion platform in 3 dimensies kan bewegen. Je vliegt virtueel met behulp van een VR-bril waarmee je een waanzinnige beleving krijgt. De E-Flight Simulator is een unieke simulator speciaal voor E-Flight ontwikkeld i.s.m. Inholland Delft.

E-Flight-Simulator_level_landscape

Demoles 

elektrische vliegen

Tijdens de open dag is het ook mogelijk om tegen een speciaal tarief een demo vliegles te boeken. Voor deze activiteiten vragen we je wel om deze van te voren hier aan te schaffen.

Elektrisch vliegtuig van E-Flight Academy

Nog een paar dingen:

  • Net als de meeste vliegscholen houden we voor proeflessen (ook voor de simulator) een minimum leeftijd aan van 8 jaar.
  • Weeg je meer dan 95kg? Neem dan contact met ons op want dan moeten we lichtere instructeurs inplannen. Weeg je meer dan 105kg? Dan dan is vliegen bij ons helaas niet mogelijk.
  • Elektrische vliegtuigen zijn momenteel nog heel erg compact. Als norm houden daarom een max. lengte van 1.95m aan.
  • Er zijn een aantal weersomstandigheden waardoor we niet kunnen vliegen. Harde wind, laaghangende bewolking of mist zijn de hardnekkigste. Regen hoeft niet per se een probleem te zijn. Mochten de voorspellingen er niet goed uit zien, dan nemen we meestal een dag van te voren contact met je op om je les te verplaatsen

✉️ Heb je nog een vraag? Stuur een mailtje naar: paulien@eflight.nl

Kom je langs?